Sommeren 2020

Hej med jer alle sammen

Så er vi kommet godt igang med at løbe som normalt igen – ganske fedt og dejligt. Godt at se jer til vores normale træninger. Så det er bare med at komme stadigvæk til disse træninger. 

Men nu er det jo som sagt sommer, og med dette kommer der så også en sommerferie. Dog vil vi jo som altid løbe på de normale tidspunkter. Det eneste som kan ændre sig er om vi deler os op i vores tempohold som normalt. Det kan helt sikkert nemt ende sådan, at vi løber i samlet flok, men at det bliver med fællesskabet for øje – altså der tempoet bliver efter lavest fællesnævner, men så der bliver givet lov til at samle ekstra op for de hurtige og utålmodige ;). 

Så sådan vil det nok blive det meste af juli måned på denne måde, men som sagt, kom og løb med. 

Er du taget/eller tager på ferie, så husk at vise din fede blå klubtrøje frem, og endelig smid et billede op på vores Facebook side, så vi kan se, at du holder træningen vedlige, hvorend du befinder dig. 

Og så lige hertil sidst – Vi holder en søndags tur til Harrild Hede søndag d 16 august. Der vil komme mere info på facebook, og sikkert også i næste mail. 

Rigtig god sommer 😎 😎