Ugemail uge 13 2021

Hej med jer

Langfredag betyder ikke er der ikke kommer en ugemail.
Den kommer lidt senere end vanligt, da jeg lige var optaget af en gravel tur på sti 100 og på standen ved Blokhus.

I ugens mail vil jeg igen efterlyse flere som vil hjælpe med at holde gang i alle vores sommerhold, som det ser ud i skrivende stund bliver der til max 2 hold………..

Gentagelse af sidste ugens opfordring:’

Kære alle

Så begynder solen at titte frem, og forsamlingsloftet for udendørs idræt er hævet til 50 personer. Det betyder, at vi skyder sæsonen i gang onsdag d. 7/4, kl. 18.00.

Kaptajnerne står klar ved klubhuset, hvor vi hjælpes ad med at lave den første holdfordeling. Vi håber at se rigtig mange:)

Sommersæson 2021

Fordelingen af træningsaftener er som sidste sæson, at Ladies 1+2 har træningsaften mandag, herrerne, mixhold, samt MTB kører onsdag. I forhold til MTB, så er der yderligere træningsaften torsdag fra hytten i Skelhøje.

Nogle af medlemmerne har været flittige med at holde formen ved lige, og for andre er de kommende par uger måske en kærkommen lejlighed til lidt selvtræning, eller man kan måske nå at aftale et par fællesture, så den værste rust kan bankes af cykler og ben:)

Læg endelig diverse ture op på FB-gruppen – det er sikkert mange, der er utålmodige efter at komme i gang!

På glædeligt gensyn!

Nyt medlem i bestyrelsen

Det er over et år siden, at bestyrelsesmedlem Martin Holmgaard fortalte, at han ønskede at trække sig fra bestyrelsen, grundet nyt job og generel travlhed. Da vi ikke har afholdt generalforsamling, grundet forsamlingsloftet, har Martin venligst forlænget sin indsats. Nu tænker vi, at det kun er rimeligt, at han får lov at slippe, og der skal lyde en kæmpe tak for den store indsats, igennem 3 år.

Det er lykkedes bestyrelsen at overtale Kenneth Meyer Hildebrand til at træde ind i bestyrelsen – som minimum indtil næste generalforsamling – og hvis vi er heldige, også længere endnu. Kenneth vil være kendt af de fleste for sin engagerede indsats med bl.a. opstart af ”MTB for rigtige mænd” samt MTB-teknikkurser for klubbens medlemmer.

Vi hilser Kenneth velkommen i bestyrelsen.

 

Det var ordene, fortsat god påske herfra”

Jens Peter